Меню
Your Cart

Научете RSS Feed

15 апр. NOA COFFEE - страст, увереност и кафе, защо не?
admin 0 632
NOA COFFEE - страст, увереност и кафе, защо не?Представяме ви  NOA COFFEE - подбрани със страст и любов блендове измежду най-добрите и ароматни арабик..
31 май ALDA – Speciality кафето за ценители
2 1060
Когато говорим за Speciality кафе, на първо място трябва да обърнем внимание на качеството на зеленото кафе, което се изпича и региона, от който то ид..
15 май Baristo – автентично италианско кафе от града на Христофор Колумб
0 1075
Освен роден град на откривателя на Америка, Генуа е и дом на едни от най-добрите кафе пекари в света. Ключова роля за това изиграва пристанището на ит..
24 апр. Как да постигнем перфектен каймак?
0 7213
Каймакът е характерната златистокафява пяна на повърхността на еспресото. Хубавият каймак се счита за знак, че екстракцията е оптимална и следователно..
15 март Как Caffitaly System за кратко време се превръща в лидер
0 996
Историята Caffitaly System се ражда през 2004 г. благодарение на група предприемачи, обединени от своята страст към кафето. Компаниятa бързо успява да..
11 дек. Защо да използвате продукти от бамбук
0 1806
Бамбуковите продукти са екологични, леки, здрави и 100% биоразградими. Чашите и приборите от бамбук са идеални за употреба в офиса, на път, пикник, къ..
07 авг. 1903: изобретяване на декофеинизацията
0 1067
Историята на безкофеиновото кафе датира от 1903 година. Търговецът на кафе от Бремен и основателят на „Kaffee HAG“, Людвиг Розелиус, отчасти обвинявал..
01 юли 2005 - годината на папата и на Cafissimo
0 538
„Ние сме папа!“ („Wir sind Papst!“), гласи гръмко заглавие на немския вестник Bild от 20 април 2005 г. след избора на Бенедикт XVI (роден под името Йо..
20 апр. Кафето е добро не само за хората, а и за птиците
0 526
Кафето е полезно за птиците, но с тази разлика, че те не трябва да го консумират. Скорошно проучване си поставило за цел да разбере дали отглеждането ..
14 март Запознайте се с Етиопия и открийте нейния блясък
1 1224
Етиопия е една очарователна държава в сърцето на Африка, където нещата са много различни от това, с което хората от западния свят са свикнали. Тя е ед..
22 февр. NESCAFÉ – швейцарска история за успеха
0 973
Знаехте ли, че кафе NESCAFÉ произхожда от Швейцария и първоначално е било открито по време на проучване за заместител на кърмата? Не, нито пък ние! Вр..
11 февр. Мелита Бенц и историята на филтъра за кафе
0 1202
Един лист хартия дал идеята на Мелита Бенц Кафена утайка между зъбите - за домакинята Мелита Бенц от Дрезден това било неприемливо. Тя иска да отстра..
Показани са от 1 до 12 от 47 резултата (4 страници)
Този сайт използва бисквитки (cookies). Приемане на това условие дава възможност да се възползвате от оптималното поведение на този сайт. Политика за поверителност